29 Nisan 2016 Cuma 11:21
Beslenme Çantasında Patlayıcı Ve Mühimmat Bulundu

 Van'ın İpekyolu ilçesinde, 2 ilk ve ortaokul ile bir lisenin bulunduğu bölgeye terör örgütü PKK mensuplarınca bırakılan beslenme çantasında, 2 el bombasıyla keskin nişancı tüfeği fişeği ele geçirildi.

Alınan bilgiye göre, Hacıbekir Mahallesi'ndeki Dumlupınar ve Van Gölü ilk ve ortaokulu ile Van Gölü Endüstri Meslek Lisesinin bulunduğu bölgeye, teröristlerce beslenme çantası bırakıldığını fark eden vatandaşlar durumu güvenlik güçlerine bildirdi.

Olay yerine gelen İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, çevrede alınan güvenlik önlemlerinin ardından çantayı kontrol etti. Öğrencilerin okul çıkışında kullandığı güzergaha bırakılan beslenme çantasında, 2 el bombası ile 56 keskin nişancı tüfeğine ait fişek ele geçirildi.

Çantadaki 2 el bombasıyla mühimmat incelenmek üzere emniyete götürüldü.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Beslenme Çantasında Patlayıcı Ve Mühimmat Bulundu

Beslenme Çantasında Patlayıcı Ve Mühimmat Bulundu

Beslenme Çantasında Patlayıcı Ve Mühimmat Bulundu

Son Güncelleme: 05.08.2016 18:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.