07 Haziran 2017 Çarşamba 22:53
Beü Meslek Yüksekokulları Mezuniyet Törenleri

BİTLİS (AA) - Bitlis Eren Üniversitesi (BEÜ) Sağlık Yüksekokulunda (MYO) mezuniyet töreni düzenlendi.

BEÜ Merkezi Konferans Salonu'nda düzenlenen mezuniyet töreni saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sabir Rüstemli, törende yaptığı konuşmada, öğrencileri başarılı şekilde mezun etmenin sevincini yaşadıklarını bildirdi.

Öğrencilere bundan sonraki hayatlarında da başarılar dileyen Rüstemli, "Hayatta yollarınızın ve bahtlarınızın açık olmasını diliyorum. Üniversitemizden ayrılırken burada bir evinizin olduğunu daima hatırlamanızı istiyorum." dedi.

- Hizan MYO'da mezuniyet töreni

Hizan Meslek Yüksekokulunca (MYO) Beden Eğitimi Spor Yüksekokulu (BESYO) mezuniyet töreni, okulun konferans salonunda yapıldı.

MYO Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Şule Karatepe, törende yaptığı konuşmada, öğrencilerin kendilerine doğru hedefler belirlemelerini isteyerek, şunları söyledi:

"Hayatınızın sonunda nerede olacağınızı bilmek istiyorsanız nereye gittiğinizi bilmek zorundasınız. Önünüze çıkacak engellerle mücadele ederek hayatınızı istediğiniz gibi olmasını sağlayacaksınız. Yapacağınız işlerde buradan aldığınız bilgi, beceri ve tecrübeyle kısa zamanda önemli başarılar elde etmenizi temenni ediyorum. Yolunuz bahtınız açık olsun."

- Teknik Bilimler MYO'da mezuniyet heyecanı

BEÜ Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulunda (MYO) mezuniyet töreni Hüsrevpaşa Yerleşkesi'nde yapıldı.

MYO Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Faruk Oral, törende yaptığı konuşmada, öğrencilere, yıllardır devam ettirdikleri eğitim hayatlarının zorlu bir sürecini başarıyla tamamladıklarını belirterek, şunları kaydetti:

"Her biriniz kendinize, ailelerinize, ülkemize ve dünyaya karşı sorumlusunuz. Sizleri bugüne kadar her türlü fedakarlığı göğüsleyerek yetiştiren ailenizi, ülkenizi ve üniversitenizi unutmamanızı talep ediyor, bundan sonra ki hayatınızda hepinize başarılar diliyorum."

Kaynak: AA

Son Güncelleme: 08.06.2017 17:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.