03 Haziran 2016 Cuma 16:38
Beü'de Yıl Sonu Gösterisi Ve Mezuniyet Töreni

BİTLİS (AA) - Bitlis Eren Üniversitesi (BEÜ) Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu (MYO) Uygulama Kreş ve Anaokulu tarafından, yıl sonu gösterisi ve mezuniyet töreni düzenlendi.

Rektör Prof. Dr. Mahmut Doğru, BEÜ'nün Hüsrevpaşa Yerleşkesi'ndeki Konferans Salonu'nda düzenlenen törende, kreşin 3 yıl önce kurulduğunu anımsatarak, bir yandan bürokrasi diğer yandan başka sorunlar olmasına rağmen okulu kurduklarını belirtti.

Doğru, "Bu kreşin oluşumunda ve çocukların yetişmesinde, büyük emeği olan gerek idareci gerekse öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. Çünkü küçüklere karşı konuşmak en zor işlerden biridir. Kreşten mezun olan miniklerimizin bundan sonraki aşamaları birer birer geçip buradan aldıkları ilk temel eğitimle çok daha başarılı olacaklarını umut ediyorum. Çünkü şekillenmeler genelde okul öncesi ve kreşlerde oluyor. Bu şekillenmeleri miniklerimize iyi aktardığımızı umuyorum." diye konuştu.

Sağlık Hizmetleri MYO Müdürü Okutman Hatice Öntürk ise yıl sonu gösterisi ve 2. mezuniyet törenini bir arada yaptıklarını belirterek, "Eğitimin temelinde sevgi, saygı, umut ve emek vardır. Sizlerden emanet aldığımız minik öğrencilerimizi bu ilkeler doğrultusunda yetiştirmeye çalışıyoruz. Öğrencilerimizin duygu, düşünce, davranış ve yeteneklerini ortaya koyması yönünde elimizden geleni yaptığımızdan hiç şüpheniz olmasın. Çünkü çocuklarımız ülkenin geleceği, bizlerin teminatıdır. Onların ülkemize ve tüm dünyaya yararlı bireyler olarak yetişmesi temel amacımızdır. Bu gösterinin hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Doğru'nun, mezuniyet belgelerini vermesinin ardından program, minik öğrencilerin kep atmasıyla son buldu.

Beü'de Yıl Sonu Gösterisi Ve Mezuniyet Töreni

Beü'de Yıl Sonu Gösterisi Ve Mezuniyet Töreni

Beü'de Yıl Sonu Gösterisi Ve Mezuniyet Töreni

Beü'de Yıl Sonu Gösterisi Ve Mezuniyet Töreni

Son Güncelleme: 22.08.2016 13:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.