01 Temmuz 2016 Cuma 16:43
Bingöl'de 'Bana Ab'yi Anlat' Yarışması

BİNGÖL (AA) - Bingöl’de "Öğrenciler AB'yi Öğreniyor Projesi' kapsamında düzenlenen "Bana AB'yi Anlat" konulu resim, öykü ve slogan yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Milli Eğitim Bakanlığı, Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Genel Müdürlüğünce uygulamaya konulan "Öğrenciler AB'yi Öğreniyor Proje" kapsamında Türkiye genelinde düzenlenen "Bana AB'yi Anlat" konulu resim, öykü ve slogan yarışmalarına katılan öğrencilere, İl Milli Eğitim Müdürlüğü Salonu'nda düzenlenen törenle, ödülleri verildi.

Burada ödül alan tüm öğrencileri kutlayan İl Milli Eğitim Müdürü Kadri Engin, yarışmada dereceye giren öğrencilere bilgisayar, bisiklet ve satranç takımı hediye edildiğini söyledi.

Projenin, Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Genel Müdürlüğü tarafından yürütüldüğünü belirten Engin, projeyle özellikle ortaokul ve lise öğrencilerinin AB konusundaki farkındalıklarını etkin eğitsel tedbirler yoluyla artırmayı amaçladıklarını kaydetti.

Son Güncelleme: 22.08.2016 17:48
Anahtar Kelimeler:
BingölPROJEödül Töreni
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.