07 Haziran 2017 Çarşamba 22:58
Bingöl'de İhtiyaç Sahibi Öğrencilere Yardım

BİNGÖL (AA) - Bingöl Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ihtiyaç sahibi bin 20 öğrenciye çalışma masası, kitaplık ve kitap seti hediye etti.

Vali Yavuz Selim Köşger, Bingöl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini ziyaret ederek, meslek lisesi öğrencileri tarafından yapılan kitaplık ve çalışma masalarını yerinde inceledi.

Burada gazetecilere açıklama yapan Vali Köşger, tatilde de kitap okumalarını sağlamak amacıyla öğrencilere çalışma masası, kitaplık ve 51 eserden oluşan kitap seti hediye ettiklerini söyledi.

Öğrencilere verilen kitaplardan 30'unu ilk okuyan öğrencilerin de ödüllendirileceğini aktaran Köşger, şöyle konuştu:

"Bu çocuklarımızın kitap okuyup okumadıklarını da takip edeceğiz. 30 kitabı ilk bitiren öğrencilerimize ödül vereceğiz. Bizim Türkiye olarak, ülke olarak hedefimiz, hem akademik donanım olarak en iyi şekilde yetişmiş öğrencinin hem de değerler eğitimini almış ahlaklı, iyi huylu, iyi insan, topluma, ülkeye, millete ve tüm insanlığa faydalı bireyler yetiştirmektir."

Programa, Vali Yardımcısı Tunahan Çil, İl Milli Eğitim Müdürü Kadri Engin, okul müdürleri ve öğretmenler katıldı.

Kaynak: AA

Son Güncelleme: 08.06.2017 17:18
Anahtar Kelimeler:
Bingöl
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.