23 Haziran 2016 Perşembe 20:23
Bingöl'de Uyuşturucu Operasyonu

BİNGÖL (AA) - Bingöl’ün Genç ilçesinde jandarma ekiplerince yapılan arazi arama ve tarama faaliyetleri esnasında 76 bin 870 kök hint keneviri ele geçirildiği bildirildi.

Bingöl Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince ilçeye bağlı Yayla köyü, Demirlibağ, Ekmeklik ve Kümelik mezraları yerleşim bölgelerinde yapılan arazi arama ve tarama faaliyetleri esnasında, 4 dönümlük arazide toplam 76 bin 870 kök hint keneviri ele geçirildiği belirtildi.

Ele geçirilen hint kenevirinin cumhuriyet savcısının talimatıyla olay yerinde imha edildiği kaydedilen açıklamada, "Olayla ilgili R.Ö, E.Ö, R.N. ve C.O. isimli şahıslar hakkında cumhuriyet savcısı talimatıyla yasal işlem başlatıldı. Soruşturma devam ediyor. Halkın huzur ve güvenliğinin sağlanması ve uyuşturucu ile mücadele kapsamında yürütülen çalışmalar azim ve kararlılıkla devam edecek." ifadeleri kullanıldı.

Son Güncelleme: 22.08.2016 16:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.