05 Mayıs 2016 Perşembe 14:38
Bitlis Belediyesinden 'Hizmet İçi Eğitim' Semineri

BİTLİS (AA) - Bitlis Belediyesi Zabıta Müdürlüğü bünyesinde görev yapan zabıta memurlarına, yasa ve mevzuatlar hakkında "Hizmet İçi Eğitim" semineri verildi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, verilen eğitimlerle belediyenin sorumluluk alanı dahilinde personelin kanunlar kapsamında yapacağı uygulamalar ile halkın daha huzurlu, güvenli ve sağlıklı bir yaşam sürdürmesinin amaçlandığı belirtildi.

Açıklamada, "Seminerde, personelin aldığı yetkileri en iyi şekilde kullanması amacıyla Belediye Zabıta Yönetmeliği, iş yeri açma ve çalıştırma ile ruhsatlarına dair yönetmenlik ve Kabahatler Kanunu konularında eğitim verildi. Eğitimler, ilerleyen süreçlerde de belirli periyotlarla verilecek." denildi.

Toplum Destek Merkezi'nde düzenlenen seminere, Zabıta Müdürü Oktay Güzelkaya, birim amirleri ve zabıta personeli katıldı.

Son Güncelleme: 05.05.2016 18:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.