03 Ağustos 2016 Çarşamba 14:13
Bitlis Belediyesi'nden Whatsapp Uygulaması

 Bitlis Belediyesi, vatandaşlardan gelen şikayetleri ve talepleri değerlendirmek için whatsapp uygulaması başlattı.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, çözüm masası uygulamasının yanında bugünden itibaren yepyeni bir uygulamayı daha vatandaşların hizmetine sundukları belirtildi.

Gelişen teknolojiye ayak uyduran Bitlis Belediyesinin, vatandaşların şikayetlerini ve taleplerini değerlendirmek için whatsapp üzerinden iletişim hattı oluşturduğu bildirilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Vatandaşlar artık şikayetlerini ve taleplerini fotoğraf çekerek de 0 532 133 43 95 numaralı whatsapp hattından belediyeye bildirebilecekler. Adres bilgilerini paylaşarak şikayetlerini ve taleplerini belirtebilirler. Gönderilen şikayetler ve talepler incelendikten sonra ilgili birime bağlı ekiplere bilgi verilecek. Sürekli hizmet verecek olan whatsapp hattı vatandaşlara hızlı ulaşma imkanı sağlayacak."

Son Güncelleme: 05.08.2016 21:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.