01 Temmuz 2016 Cuma 15:33
Bitlis Devlet Hastanesi'nde Görev Değişikliği

BİTLİS (AA) - Bitlis Devlet Hastanesinde görev yapan Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Cevriye Kübra Cenkçi ile Genel Cerrahi Uzmanı Abdullah Şenlikçi, başhekim yardımcılığına getirildi.

Hastane Başhekimi Adnan Budak, yaptığı yazılı açıklamada, eski başhekim yardımcılarının başka illere atanması nedeniyle başhekim yardımcısı kadrolarının boşaldığını belirtti.

Boşalan kadrolara 2 yeni doktorun atandığını belirten Budak, şöyle konuştu:

"Yeni başhekim yardımcılarımız ile en iyi şartlarda sağlık hizmeti sunmaya çalışacağız. Yeni ekibimizle, kalite ve hasta memnuniyeti üzerine daha güzel projeler hayata geçireceğiz. Hasta memnuniyetini ve kaliteyi artırmayı hedefliyoruz. Hastanemizin fiziki olarak bir eksikliği yok. Hastanemize gelen her hastayı memnun etmeyi amaçlıyoruz. Göreve yeni başlayan Cenkçi ve Şenlikçi'ye yeni görevlerinin hayırlı olmasını temenni ediyorum."

Son Güncelleme: 22.08.2016 17:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.