07 Haziran 2016 Salı 17:33
Bitlis İhh, Ramazan Çalışmalarına Başladı

BİTLİS (AA) - Bitlis İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Derneği (İHH) "Kardeşliği Hisset-Vakit Ramazan" sloganıyla ramazan ayı çalışmalarının startını verdi.

Bitlis'te her ramazan ayında iftar sofraları kuran, kumanya ve temel gıda maddesi dağıtımları yapan İHH, bu yıl yine yetimlerin yüzünü güldürerek ihtiyaç sahibi aileleri sevindirmeyi hedefliyor.

"Kardeşliği Hisset-Vakit Ramazan" sloganıyla çalışma yürüteceklerini belirten İHH temsilcisi Muzaffer Taşcan, vatandaşların zekat, sadaka, fitre ve bağışlarını, savaş, işgal ve doğal afet bölgelerindeki ihtiyaç sahiplerine ulaştıracaklarını dile getirdi.

Her yıl olduğu gibi bu yıl da yetimlere ve muhtaç ailelere destek olacağını söyleyen Taşcan, şöyle konuştu:

"Ramazan, yardımlaşma ve dayanışma ayıdır. Bu anlamda bizde Bitlis ve ilçelerindeki yardım faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Kent genelinde yaklaşık bin yardım kolisi dağıtmayı ve 750 yetimi de giydirmeyi hedefliyoruz. Bunun yanında yine yardım faaliyetlerimiz kapsamında yetimler yararına iftar programları düzenleyeceğiz. Bu yıl bir kumanya bedeli 80, yetim giydirme bedeli ise 100 lira olarak belirlenmiştir. Bu anlamda daha çok ihtiyaç sahibine ulaşabilmemiz noktasında bizlere destek sunmak isteyen hayırseverler yardım bağışlarını derneğimize ya da derneğimize ait hesabımıza yapabilirler."

Son Güncelleme: 22.08.2016 13:48
Anahtar Kelimeler:
Yardım İHHTatvan
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.