02 Temmuz 2016 Cumartesi 12:53
Bitlis'te Belediye Çalışmaları

BİTLİS (AA) - Bitlis Belediyesi, 2016 yılında sıcak asfalt, alt yapı ve kilitli parke işleriyle yaklaşık 10 milyonluk hizmet sunmayı hedefliyor.

Bitlis Belediye Başkanı Hüseyin Olan, yazılı açıklamasında, kentte kış mevsiminin uzun sürmesi nedeniyle çalışmalara geç başladıklarını belirtti.

Bu yıl hedeflenin işleri tamamlamayı hedeflediklerini ifade eden Olan, şöyle konuştu:

"Havaların düzelmesiyle hummalı bir şekilde çalışma başlattık. Bitlis'in birçok yerini şantiyeye çevirdik. İş sezonunun kısa olması nedeniyle çalışmalarımızı hızlandırıyoruz. Bitlis'te 2016 yılında sıcak asfalt, kilitli parke döşeme, duvar yapımı gibi yaklaşık 10 milyonluk bir çalışma gerçekleştireceğiz. Bitlis'te ağır kış şartlarının ardından tahrip olan birçok yolumuz var. Bunları bir kısmını sıcak asfaltla kaplayacağız bir kısmını ise kilitli parke taşıyla döşeyeceğiz. Bunun yanında yol genişletme ve duvar örme çalışmalarını da sürdüreceğiz. Sezon sonuna kadar yaklaşık 10 milyonluk hizmet sunmayı hedefliyoruz. Bu konuda vatandaşlarımızdan biraz sabır bekliyoruz."


Son Güncelleme: 22.08.2016 17:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.