09 Haziran 2016 Perşembe 11:48
Bitlis'te 'Bir Kitap Bin Sevgi' Kampanyası

BİTLİS (AA) - AK Parti Bitlis İl Gençlik Kolları Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanlığı, "Bir Kitap Bin Sevgi" adlı kitap toplama kampanyası başlattı.

Kampanyada toplanan kitaplarla, Mutki ilçesindeki Salman Köyü İlkokulu'na kütüphane kuruldu.

AK Parti Bitlis İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Şems Nasır, yaptığı yazılı açıklamada, geleceğin teminatı olan çocukları aydınlatmak çok önemli olduğunu belirtti.

Kütüphane kurmaya kırsal kesimlerdeki okullarda başladıklarını kaydeden Nasır, açıklamasında şunlara yer verdi:

"Kitap toplama ve kütüphane kurma kampanyamız devam edecektir. Kampanyamıza destek olmak için fazla kitaplarınızı AK Parti İl Başkanlığı binasında bizlere ulaştırabilirsiniz. Bütün halkımızı kitap toplama davet ediyorum. Destek olan herkese şükranlarımızı sunuyorum. Önümüzdeki günlerde de 'Kardeşim Birlikteyiz' projesiyle AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanlıkları tarafından ilimizde değerlendirilmek üzere binlerce kitap elimize ulaşacaktır. Ayrıca kitap toplama kampanyası yanında kırtasiye malzemesi toplamaktayız."

Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı Doğan Daldagül ise "Bir Kitap Bin Sevgi" adlı kitap toplama kampanyası kapsamında ilk kütüphaneye kurduklarını belirterek, bunun hayırlara vesile olmasını diledi.

Bitlis'te

Bitlis'te

Bitlis'te

Son Güncelleme: 22.08.2016 14:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.