17 Haziran 2016 Cuma 12:18
Bitlis'te Ulaşım Sıkıntısı

BİTLİS (AA) - Bitlis'te yaşanan ulaşım sorununa çözüm bulması amacıyla, Belediye Başkan Yardımcısı Nimet İlk, Sınırlı Sorumlu 13 Nolu Toplu Taşıma Kooperatif Başkanı Felemez Kök ve şehiriçi otobüs sürücüleriyle bir araya geldi.

Belediye hizmet binasında yapılan toplantıda konuşan İlk, trafik konusunda halktan gelen tepkilere dikkat çekerek, alınacak önlemlere değindi.

"Burada bulunmamızın amacı var olan sorunları konuşarak birlikte çözümler üretmeliyiz." diyen İlk, şunları ifade etti:

"Öncelikle halkın şikayetleri göz önünde bulundurulup, var olan sorunlar çözülecek. Bozuk olan yollar onarılacak, kaldırımlar boşaltılacak ve denetimler sıklaştırılacak. Ayrıca otobüs sürücüleri ve vatandaşlar arasındaki iletişim sorunlarını ortadan kaldırılması amacıyla psikolog ve sosyologlar tarafından sürücülere eğitim verilecek."

Sürücüler ise trafiğin aksamaması için ellerinden geleni yaptıklarının belirterek, belediyeden bozuk olan yolların onarılmasını talep etti.

Toplantıya, trafik zabıtaları ve şehiriçi toplu taşıma sürücüleri katıldı.

Son Güncelleme: 22.08.2016 15:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.