24 Haziran 2017 Cumartesi 10:33
Bitlis'ten Kısa Kısa

BİTLİS (AA) - Bitlis Valisi ve Belediye Başkanvekili Ahmet Çınar, Kadir Gecesi dolayısıyla mesaj yayımladı.

Çınar, mesajında, Kadir Gecesi'nin insanlığa rahmet kapısı ve bir umut pınarı olarak bahşedilen mübarek bir gece olduğunu belirtti.

Geceyi idrak ederken, aç, yoksul ve zulme maruz kalmışların da unutulmaması gerektiğini dile getiren Çınar, şunları kaydetti:

"Kadir Gecesi, en faziletli ve kutsal gecelerden biridir. Bin aydan daha hayırlı olarak kabul edilen bu mübarek gecenin hepimizin kalplerine ve gönül dünyalarımıza ışık saçmasını, vicdanlarımızı aydınlatmasını, hepimize neşe ve huzur getirmesini temenni ediyorum. İnanıyorum ki bütün vatandaşlarımız bu mübarek ayın ve bu gecenin hatırına bir hayır yarışı içine olmuş, ihtiyaç sahipleriyle dayanışma içinde hareket etmişlerdir. Bu düşünceyle mübarek Kadir Gecesi'ni tebrik eder, bu gecenin tüm insanlığa hayırlar getirmesini Allah'tan niyaz ediyorum."

- BEÜ Rektörü Yardım Kadir Gecesi'ni kutladı

Bitlis Eren Üniversitesi (BEÜ) Rektörü Prof. Dr. Erdal Necip Yardım, Kadir Gecesi dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Yardım, mesajında, Kadir Gecesi'nin inananlar için değeri yüksek önemli bir gece olduğunu kaydetti.

Müslümanların yaşamlarını yenileme fırsatı yakaladığı Kadir Gecesi'nin, manasını hakkıyla anlamak gerektiğini dile getiren Yardım, "Sabahının tüm insanlar için kurtuluş olarak tezahür etmesi temennisiyle, öğrencilerimizin, çalışanlarımızın, BEÜ ailesinin, Bitlis halkının ve tüm İslam aleminin Kadir Gecesi'ni tebrik ediyor, hayırlara vesile olmasını diliyorum." ifadelerini kullandı.









Kaynak: AA

Son Güncelleme: 24.06.2017 10:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.