20 Haziran 2016 Pazartesi 18:23
Bölgesel Amatör Lig

Bu sezon Bölgesel Amatör Lig'de mücadele edecek olan Sarıkamış Belediyespor'un saha ve malzeme eksiklikleri gideriliyor.

Sarıkamış Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, Belediye Başkanı Göksal Toksoy, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Ali Koçak ile Sarıkamış Belediyespor Kulüp Başkanı Harun Hayali, İlçe Stadı'nda inceleme yaptı.

Kaymakam Karaman, gazetecilere yaptığı açıklamada, Sarıkamış Belediyespor'un yeni sezon öncesinde eksiklerinin giderilmesi için çalışma başlattıklarını söyledi.

Takımın 3. Lig'e çıkması için bir yol haritası hazırlanacağını belirten Karaman, "İlçe Belediye Başkanı ve kulüp yöneticileriyle bir araya geldik. Takım için gerekli malzeme, tesislerdeki eksiklikler ile sahanın ve tribünlerin düzenlenmesi konularını değerlendirdik. İnşallah Sarıkamış'a yakışır bir futbol sahasını sezona yetiştireceğiz." diye konuştu.

Bölgesel Amatör Lig

Bölgesel Amatör Lig

Son Güncelleme: 04.09.2016 17:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.