22 Nisan 2018 Pazar 15:26
Borcunu Ödememek İçin Kendini Vurdu!

Barış A, (39) 11 Nisan 2018 akşamı, polisi arayarak, Bayrampaşa Kartaltepe Mahallesi Avrasya Caddesi numara 43 önünde kamyoneti yol kenarına park ettiği sırada saldırıya uğradığını, direndiği için 3 bin TL'sini alan gaspçının kendisini bacağından vurduğunu söyledi. 

PARALARI SAYIYORMUŞ

Asayiş Şube Gasp Büro Amirliği ve sağlık ekipleri hemen olay yerine gitti. Barış A, hastaneye kaldırılırken, polis güvenlik kamera görüntülerine yoğunlaştı. Barış A, emniyetteki ifadesinde, "Teslimat sonrası üzerimde para vardı. Parayı saymak için yol kenarına yanaşarak park ettim. Paraları sayarken biri kamyonetin kapısın açtı ve paraları istedi. Ben kabul etmeyince tabancasını ateşledi. Beni bacağımdan yaraladı ve paraları alarak kaçtı" dedi. Polis güvenlik kamera görüntülerinden gaspçının Okan C.G (22) olduğunu belirledi. Gasp Büro Amirliği ekipleri, Okan C.G'yi gözaltına aldı. Okan C.G, emniyette çelişkili ifadeler verince araştırmasını yoğunlaştıran polis Barış A ile Okan C.G'nin birbirini tanıdığını belirledi. Okan C.G, emniyette, "Barış A, gasp oyununu planladı. Kendisini gasp etmemi ve inandırıcı olması için kendisini bacağından vurmamı istedi. Bana para teklif etti, ben de yaptım" dedi.

Polis bu ifade üzerine hastanede tedavisi tamamlanan Barış A'yı gözaltına aldı. Emniyette sorguya alınan Barış A, gasp oyununu itiraf etmek zorunda kaldı. Barış A, "Birine 3 bin TL borcum vardı. Param yoktu, ödeyemiyordum. Bu nedenle bunu planladım. Borcum olan kişiye de olaydan sonra gaspa uğradığımı ve ödemeyi yapamayacağımı söyledim. Borcumu ödememek için bunu planladım" dedi. 

Barış A, emniyetteki sorgusunun ardından, "Suç uydurmaktan" işlem yapılarak serbest bırakılırken, Okan C.G, gasp, kasten yaralama ve 6136 Sayılı Ateşli Silahlı Kanununa Muhalefet suçlamasıyla savcılığa sevk edildi. Okan C.G de savcılıktaki sorgusunun ardından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.