22 Şubat 2020 Cumartesi 14:30
Boş Binanın Asansör boşluğunda erkek cesedi bulundu

Ahmet Uslu'nun olduğu belirlenen cesedin birkaç günlük olması nedeniyle polis itfaiye ve sağlık ekipleri maske ve okjisen tüpü ile çalıştı.

Bugün saat 10.00 sularında Antalya Muratpaşa ilçesi Yeşildere Mahallesi Aşık Veysel Caddesi'ndeki 6 katlı binaya giren bağımlı, asansör boşluğunda hareketsiz yatan kişiyi görüp, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. 

Yapılan İhbarın ardından olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri gönderildi. İtfaiye ile asansör boşluğuna inen sağlık ekipleri yaptıkları kontrollerde, bu kişinin yaşamını yitirdiğini belirledi.

Birkaç günlük olduğu düşünülen cesetten yayılan koku ekiplere zor anlar yaşattı. Olay yeri inceleme ve itfaiye ekipleri, maske ile ceset üzerinde çalışma yaptı.

Yaklaşık 3 saat süren çalışmalardan sonra, üzerinden çıkan kimlikten Ahmet Uslu'ya ait olduğu tespit edilen ceset, ölüm nedenin belirlenmesi için Adli Tıp morguna kaldırıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.