27 Ağustos 2018 Pazartesi 20:49
Bursa'da 1 Ton Dondurma Ücretsiz Dağıtıldı

Merkez Osmangazi Belediyesinin destek verdiği organizasyonda  KahramanmaraşBüyükşehir Belediyesince bir ton "Maraş dondurması", tır ve  kamyonetlerle Kent Meydanı'na getirildi.

Kurulan platformda Osmangazi Belediye Başkan Vekili Erkan Albayrak'ın  kestiği ilk diliminin ardından külahlarla kent sakinlerine ücretsiz dondurma  dağıtıldı.

Uzun kuyruk oluşan etkinlikte bir ton dondurma bir saatte tükendi.

Organizasyon sorumlusu Şaban Yumruk, AA muhabirine yaptığı açıklamada,  etkinliği Bursa'da gerçekleştirdikleri için mutlu olduklarını söyledi.

 Bu yıl ikincisini düzenledikleri organizasyonu büyüterek devam  ettireceklerini belirten Yumruk, "Festivalin amacı marka değeri yüksek bir ürün  olan Maraş dondurmasını vitrine koymak ve daha popüler, bilinir hale getirmek."  dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.