23 Ocak 2018 Salı 15:35
Bursa'da Müdür Olduğu Şirket'te Takma Sakalıyla Milyonluk Vurgun

Nilüfer ilçesine bağlı Konak mahallesinde Burak A.'nın (33) sahibi olduğu altın toptancısına gece geç saatlerde hırsız girdi. Sabah işyerine geldiğinde bir çelik kasanın çalınmış, diğerinin kesilmiş olduğu gören Burak A., durumu polise bildirdi.

HIRSIZ İŞYERİNİN MÜDÜRÜ ÇIKTI

Olay yerine gelen ekipler, güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Polis, tanınmamak için takma sakal takan hırsızın, işyerine gelirken kullandığı otomobilin plakasını belirledi. Yapılan araştırmada otomobilin Metin B.'nin adına kayıtlı olduğu tespit edildi. İfadesine başvurulan Metin B., otomobilini Yunus Y.'ye (41) kiraladığını söyledi. Yunus Y.'nin de soyulan işyerinin müdürü olduğu belirlendi. Polis, hırsızlık şüphelisi olarak Yunus Y.'yi (41) yakalamak için çalışma başlattı.  Polisin sıkı takibi sonucu Yunus Y., Mudanya ilçesinde yakalanarak gözaltına alındı.

PATRONU ŞİKÂYETÇİ OLMADI, SERBEST KALDI

Yunus Y. ile birlikte işyerinden çaldığı yaklaşık 1 milyon TL de ele geçirildi. Emniyetteki işlemlerin tamamlanmasından sonra Yunus Y., adliyeye sevk edildi. İşyeri sahibi Burak A.'nın şikâyetçi olmadığı Yunus Y., serbest bırakıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.