14 Haziran 2016 Salı 12:53
Büyükşehir Belediyesinden İhtiyaç Sahiplerine Yardım

MALATYA (AA) - Malatya Büyükşehir Belediyesince ramazan dolayısıyla ihtiyaç sahiplerine yapılan yardımlara devam ediliyor.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Sağlık ve Bosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığına bağlı Sosyal Yardımlar Şube Müdürlüğünce ramazanın ruhuna uygun yardımlar yapılıyor.

Sosyal yardımlar kapsamında bin 18 aileye ramazan ayına mahsus ekmek ve gıda ulaştırıldı. Ayrıca 20 mahallede 17 bin kişiye ramazan boyunca iftar ikram edilecek.

Geçmiş yıllarda olduğu gibi bu sene de ramazanda ekmek ve gıda yardımları ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor. Bin 18 aileye verilen kartla marketlerden ekmek ve ihtiyaç duydukları gıda maddelerini almaları sağlanıyor.

Malatya Büyükşehir Belediyesi gezici aşevi tırıyla her akşam bir mahallede iftar ikramı yapılıyor.

Ramazan boyunca 20 mahallede gerçekleştirilecek etkinlikle yaklaşık 17 bin kişilik iftar yemeği ikram edilmesi hedefleniyor.


Son Güncelleme: 22.08.2016 15:25
Anahtar Kelimeler:
Yardım MalatyaRamazan
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.