07 Haziran 2017 Çarşamba 22:48
Çaldıran'da Halk Bank Açılması Çalışmaları

VAN (AA) - Çaldıran Kaymakamı ve Belediye Başkanvekili Tekin Dündar, ilçede Halk Bankası şubesi açılması için girişimlerini sürdürüyor.

Dündar, Halk Bankası Genel Müdürlüğü yetkilileri ve Ankara direktörlüğüyle görüştü. Banka şubesinin açılması için talepte bulunan Dündar, resmi başvuruyu yaptırdı.

Kaymakam Dündar, Çaldıran'ın, ticari hacminin büyük olduğunu ancak ilçede sadece Ziraat Bankası şubesinin bulunduğunu belirterek, şöyle devam etti:

"İlçemiz D-975 uluslararası yol üzerinde bulunuyor. 65 bin nüfusa sahip ilçemiz ticaretin yoğun olduğu ilçelerden biridir. Binlerce memur çalışanımız, esnaf ve çiftçimiz var. İlçemizde sadece Ziraat Bankasının şubesi bulunmaktadır ancak bu yetersiz gelmektedir. İlçemizde Halk Bankasının şubesinin açılması için gerekli girişimlerde bulunduk. Bankalar arası rekabet ortamının sağlanması, memur, esnaf ve çiftçilerimizin daha rahat tercih edebilecekleri ortamın sağlanması açısından olumlu sonuçlar kazandıracağını düşünüyorum. Bu müracaatımızın en yakın zamanda sonuçlanmasını bekliyoruz."

Kaynak: AA

Son Güncelleme: 08.06.2017 17:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.