06 Temmuz 2016 Çarşamba 18:43
Çalık, Sevgi Evleri'nde Kalan Kızları Ağırladı

MALATYA (AA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı Sevgi Evleri'nde kalan kızları Ramazan Bayramı dolayısıyla evinde ağırladı.

Çalık, konuklarına tatlı ikram etti çocuklarsa Çalık'a yaptıkları seramik vazoyu takdim etti.

Çocuklardan biri, ilahi okudu, bir başka çocuksa Çalık'ın saçlarını ördü. Çalık, saçlarını ören kız çocuğuna teşekkür etti.

Çalık, konuşmasında, çocukları evinde ağırlamaktan memnuniyet duyduğunu belirterek, "Evimde ağırladığım gerçekten en özel, ağır misafirlerim. Hepsi pırlanta, gerçekten pırlanta kızlarımız. Benim iki erkek çocuğum var. Bugün kızlarımın gelmesi beni çok mutlu etti. O yüzden onların kardeşi olarak evime gelmeniz beni çok mutlu etti. Dün beni kendi evlerinde ağırlayan kızlarım, bana iadeye ziyarete geldi. Çok mutlu oldum ve çok keyifli sohbet ettim. Çocuklarıma çok teşekkür ediyorum. Bu güzel evlatlarımın sorumluğu hepimizde, tüm büyüklerimizde, hocalarımızda, yöneticilerimizde ve devletimizde." diye konuştu.

Öznur Çalık, kızlardan birinin, "dünyada bundan sonra neyi değiştirmek isterdiniz?" sorusu üzerine, "O kadar zor bir soru ki. En büyük isteğim dünyada hiç savaşın olmaması. Çünkü savaştan en çok çocuklar ve kadınlar etkileniyor ama en çok üzüldüğüm o çocukların savaştan çekmiş olduğu çileler." yanıtını verdi.


Son Güncelleme: 22.08.2016 18:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.