03 Eylül 2018 Pazartesi 11:31
Çankırı'da Feci Trafik Kazası: 2 Ölü 4 Yaralı!

Çankırı'nın Ilgaz ilçesinde, otomobilin kamyona arkadan çarptı. Kazada aynı aileden 2 kişi yaşamını yitirdi, biri bebek biri çocuk 4 kişi de yaralandı. Kamyon sürücüsü kazayı yara almadan atlattı.

Kaza, dün gece, İndağ mevkisi yakınlarında meydana geldi. Çankırı'dan Kastamonu yönüne giden Murat Kurt (57) yönetimindeki otomobil, aynı yönde seyreden Hürrem S.'nin kullandığı kamyona arkadan çarptı. Otomobil, çarpmanın etkisiyle yol kenarına savruldu.

KAZADA 2 KİŞİ YAŞAMINI YİTİRİRKEN, BİRİ BEBEK, BİRİ ÇOCUK 4 KİŞİ YARALANDI

Kazada otomobilde sıkışan Figen (54) ve Ahmet Ali Kurt (25) yaşamını yitirirken, sürücü Murat Kurt ile Şeyma (25), İbrahim Murat (3) ve Hanne Betül Kurt (1) da yaralandı. Yaralılar, ihbarla gelen sağlık görevlilerince Çankırı Devlet Hastanesi'ne kaldırılıp, tedaviye alındı. Kamyon sürücüsü Hürrem S. ise kazayı yara almadan atlattı.

KAZAYLA İLGİLİ SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Otomobilde sıkışan cansız bedenler, savcının olay yerinde yaptığı inceleme sonrası Çankırı Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekiplerinin çalışmasıyla çıkarılıp, Ilgaz Devlet Hastanesi'nin morguna kaldırıldı. Kaza nedeniyle bir süre kapanan yol, aracın yoldan kaldırılmasıyla ulaşıma tekrar açıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.