17 Haziran 2016 Cuma 10:53
Carrefoursa'dan Deniz Marketi Hizmeti

İSTANBUL (AA) - CarrefourSA, "Teknede Ne Lazımsa" sloganı ile deniz üzerinde market hizmeti vermeye başladı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, CarrefourSA Mavi isimli tekne ile 700 çeşit ürün, Göcek koylarında konaklayan motoryat, gulet, charter, sailing teknelerin yanı sıra kara ulaşımı ve elektriği olmayan restoranlara ulaştırılıyor.

Göcek'te 1 Haziran tarihi itibarıyla hizmete başlayan CarrefourSA Mavi, her gün belirli bir rota üzerinde ilerleyerek, teknelere anında satış imkanı sunarken, iletişim kanalları ile organize edilen siparişleri de teslim ediyor.

CarrefourSA Mavi, Göcek koylarında 30 Eylül'e kadar hizmet verecek.

Açıklamada görüşlerine yer verilen, CarrefourSA Genel Müdürü Hakan Ergin, Türkiye'nin yat turizmi merkezlerinden Fethiye'nin Göcek beldesinin, turizm sezonunda dünyaca ünlü pek çok ziyaretçiyi ağırladığına dikkat çekti.

Ergin, yaptıkları araştırma sonucunda Göcek merkezden tekneler için yapılan toplu kumanya alış verişlerinin teknede yeterli alanın olmaması ve taze ürünlerin muhafaza edilememesi nedeniyle sorun yarattığını tespit ettiklerini belirtti.

Tura çıkıldıktan belirli bir süre sonra teknelerde alış veriş ihtiyacının doğduğunu belirten Ergin, "Göcek merkeze gelip eksikleri tamamlamanın tekneciler için büyük bir sorun olduğunu gördük. CarrefourSA olarak yüzen market projemizle bu sorunun çözümüne katkı sağlamayı, teknelerin ihtiyaçlarını karşılamayı amaçlıyoruz. Deneme satışlarında muhatap olduğumuz her bir müşterimize rotamızı ve çalışma sistemimizi anlatarak bölgede bir algı yaratmaya başladık. Yaz tatili boyunca 17 farklı koyu içeren rotamızı takip ederek teknede tatil yapanların ihtiyaçlarını ayaklarına götüreceğiz. CarrefourSA Mavi gıda ürünlerinden temel ihtiyaçlara kadar birçok ürün gamında hizmet sunacak." dedi.

Son Güncelleme: 22.08.2016 15:46
Anahtar Kelimeler:
CarrefourSA
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.