07 Haziran 2016 Salı 15:53
Çatak'ta Ahşap Teknolojisi Atölyesi Açıldı

VAN (AA) - Çatak ilçesinde ahşap teknolojisi atölyesi açıldı.

Kalkınma Bakanlığının desteklediği ve Çatak Milli Eğitim Müdürlüğünce yürütülen "Ağaçtan Geleceğe Açılan Kapı" Projesi kapsamında hazırlanan atölyenin açılışına Kaymakam Hacı Asım Akgül, Milli Eğitim Müdürü Salih Taş, AK Parti İlçe Başkanı Tahsin Babur ve vatandaşlar katıldı.

Açılışın ardından atölyede inceleme yaparak, yürütülecek çalışmalar hakkında bilgi alan Akgül, "İlçemizin tanıtımında çok büyük katkısı olacak ahşap teknolojileri atölyesinde ceviz oymacılığı ve sedef işlemeciliği yapılacak. İnşallah çok kısa sürede seri üretime geçip zengin çeşitlerimizi satış ofisinde pazarlayacağız. Bu projede bizlere her konuda yardımcı olan Valimiz İbrahim Taşyapan'a ve projenin hayata geçirilmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederim." dedi.

Son Güncelleme: 22.08.2016 13:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.