04 Mayıs 2016 Çarşamba 14:08
Çatak'ta Başarılı Çiftçiler Ödüllendirildi

Çatak Kaymakamı Hacı Asım Gül, Van'da düzenlenen Tarım, Gıda ve Hayvancılık Fuarı'nda başarılı olan çiftçileri ödüllendirdi.

Makamında kabul ettiği çiftçilere ödüllerini veren Gül, yaptığı konuşmada, ilçede tarım ve hayvancılığın gelişmesine katkı sağlamak için çaba gösterdiklerini söyledi.

Fuarda çiftçilerin önemli başarı elde ettiğini vurgulayan Gül, şöyle konuştu:

"İlçemiz dağlık bir yapıya sahiptir. Bundan dolayı yaylaların geniş alana yayılması ve bitki çeşitliliğinin zengin olması, buraları arıcılık faaliyetlerine son derece elverişli hale getiriyor. Bunlar bizim için büyük avantajlar. Bizler de bunları değerlendirerek Çatak balını istenilen değere ulaştırmak istiyoruz. Balımızın patentini almaya çalışıyoruz. Bu sayede balımız hak ettiği değere ulaşacaktır. Doğal yaylalarımız sayesinde gerek hayvancılıkta gerek arıcılıkta son derece kaliteli ürünler elde etmeye devam edeceğiz."

Son Güncelleme: 05.08.2016 18:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.