12 Mayıs 2016 Perşembe 16:18
Çatak'ta Bilim Fuarı Açıldı

VAN (AA) - Van'ın Çatak ilçesinde TÜBİTAK Bilim Fuarı açıldı.

Kaymakamı Hacı Asım Akgül, Kayaboğaz ve Bilgi Ortaokulları öğrencileri tarafından hazırlanan fuarı gezdi, projeleri inceledi. Akgül, öğrencilerle sohbet ederek projelerle ilgili bilgi aldı.

Akgül, bu proje çalışmalarının öğrencilerdeki keşfetme merakını uyandıracağına ve geleceğimize ışık tutacağına inandığını belirterek, "Öğrencilerin özgüvenleri artıyor. Bilgi ve becerileri daha da gelişiyor. Bilim Fuarı'nda emeği geçen öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve okul idarecilerine teşekkür ediyorum." dedi.

Fuara İlçe Milli Eğitim Müdürü Salih Taş, şube müdürleri Metin Yaltay ve Şükriye Ersari, AK Parti İlçe Başkanı Tahsin Babur, kurum amirleri, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.


Çatak'ta Bilim Fuarı Açıldı

Çatak'ta Bilim Fuarı Açıldı

Son Güncelleme: 22.08.2016 12:30
Anahtar Kelimeler:
ÇatakTÜBİTAKFUAR
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.