01 Haziran 2016 Çarşamba 11:03
Çemişgezek-elazığ Feribot Seferlerinde Yaz Saati Uygulaması

TUNCELİ (AA) - Çemişgezek Belediye Başkanı Ahmet Şadan Ersoy, Çemişgezek ile Elazığ arasında ulaşım sağlayan feribotların sefer saatlerinin yeniden düzenlendiğini bildirdi.

Ersoy, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Keban Baraj Gölü üzerinde yük ve yolcu taşımacılığı yapan feribotların ilçenin ulaşımı için son derece önemli olduğunu belirtti.

Feribot seferlerinin saatlerinde yaz saati uygulaması nedeniyle yeniden düzenleme yapıldığını ifade eden Ersoy, "Feribotlarımızın ilk seferlerine Çemişgezek iskelesinden saat 07.00'de, Elazığ iskelesinden ise saat 07.30'da başlayacak ve 21.30'a kadar birer saatlik arayla karşılık olarak seferlerine devam edecek. Seferlerimiz Çemişgezek ilçesinden 23.30, Elazığ iskelesinden ise saat 24.00'de yapılacak son seferlerle mesaisini tamamlayacak." dedi.

Ersoy, yeni uygulamanın bugün itibariyle başladığını sözlerine ekledi.

Son Güncelleme: 22.08.2016 12:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.