07 Eylül 2016 Çarşamba 12:27
Cerablus Şehitleri Memleketlerine Gönderildi

Fırat Kalkanı Harekatı'nın 14'üncü gününde, terör örgütü DAEŞ unsurlarınca güdümlü roketlerle Türk Silahlı Kuvvetlerine (TSK) ait iki tanka yönelik saldırı sonucu şehit olan üç askerin cenazeleri, düzenlenen törenin ardından memleketlerine gönderildi.

Gaziantep Havalimanı'nda, dünkü saldırıda şehit düşen Jandarma Astsubay Muhammed Koşan, Piyade Uzman Çavuş Ziya Özkozanoğlu ve Tankçı Uzman Çavuş Osman Karakuş için tören düzenlendi. Basına kapalı gerçekleştirilen törene, şehit yakınları, askeri erkan, Vali Vekili Alaaddin Serdar Polat ve diğer ilgililer katıldı.

Törenin ardından şehitlerin naaşları, havayoluyla memleketleri Bingöl, Adana ve Amasya'ya gönderildi.

Dün akşam saatlerinde, Fırat Kalkanı Harekatı'nın 14'üncü gününde, terör örgütü DAEŞ unsurlarınca güdümlü roketlerle TSK'ya ait iki tanka saldırı düzenlenmiş, saldırıda üç asker şehit olmuş, dört asker yaralanmıştı.

 

Son Güncelleme: 07.09.2016 15:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.