13 Haziran 2016 Pazartesi 15:03
Chp'li Eski Vekilin Eşinin Market Kavgası

CHP eski Tunceli milletvekili Hüseyin Aygün'ün eşi Emine Aygün, alışveriş merkezinde eski Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok'un ablası Günaydın Altınok ile önce sözlü, sonra da yumruklu kavga etti.

O anlar alışveriş merkezinin güvenlik kamerasına da yansıdı.

Günaydın Altınok söz konusu kavga ile ilgili Cihan Haber Ajansı'na konuştu. Altınok, olayın Ankara Beysukent'te bir alışveriş merkezinde, alışveriş yaptığı sırada gerçekleştiğini söyledi. Altınok, alışveriş sırasında bir arkadaşı ile telefonda güncel siyasi bir konu hakkında sohbet ettiği sırada aynı mekanda bulunan ve sonradan adını öğrendiğini belirttiği CHP eski Tunceli milletvekili Hüseyin Aygün'ün eşi Emine Aygün'ün önce sözlü sonra da yumruklu saldırısına uğradığını söyledi.

"KILIÇDAROĞLU'NU NASIL TAŞLARSINIZ?"

Günaydın Altınok olay anını şöyle anlattı:

"Tam markete girerken telefonum çaldı. Telefonu açtım çantamı alışveriş arabasının içine koydum. Markete girdim tabak reyonuna tam giriyordum bayan beni gördü bir küfür geldi. Herhalde birisiyle konuşuyor diye düşündüm. Onun olduğu reyona girmedim arka reyona girdim. Görüntülerde de hepsi mevcut yine arkadaşla telefonla konuşuyorum ama arkadaşla ben başka lider hakkında konuşuyorum. Kılıçdaroğlu'nu, CHP'yi ilgilendiren hiçbir konu değildi. Bu bayan bir hışımla bir geldi. Ben şok oldum. İlk defa gördüm bayanı. "Siz nasıl Kılıçdaroğlu'nu taşlıyorsanız biz de sizi her gördüğümüz yerde taşlayacağız" dedi. Ben de orada mübarek gün kavga çıkmasın diye açıklamaya yapıyorum. Ben şu taraftanım şöyle görüşün var diye ama bir Cumhurbaşkanı'na bu kadar adice saldırı yapılmaz. Bu kez başladı, siz ufak katliamlarla bitmeyeceksiniz, size toplu katliam yapmamız lazım akla hayale alınmayacak şeyler söylüyor. Ama ara ara hep "Kılıçdaroğlu'nu nasıl taşlarsınız" hep bunu söylüyor. "Kılıçdaroğlu'nu nasıl taşlarsınız. Biz de sizi her gördüğümüz yerde taşlayacağız" diyor. Biz komple AK Parti ile Arabistan'a taşınacakmışız. Sebebi ne bilmiyorum. Daha sonra "Sen benim kim olduğumu biliyor musun?" dedi. Güvenlik görevlileri geldi beni odaya aldılar oradan birisi dedi ki "Abla bu bayan Hüseyin Aygün'ün karısıymış, dışarıda bu tehditleri bu şekilde savuruyor sizden ricam dışarı çıkmayın" dedi. Zaten ben polis çağırdım, daha sonra karakola gittik darp raporu aldım. O benim kollarımı tuttu, beni itekledi. İlk hamlede bulunan karşı taraf oldu. İlk başta bana saldırdı kolumu tuttu ve koluma tırnakları geçti. Oradan güvenlikçiler koştu geldi ama mümkün değil kadın, "Buradan defolup gideceksiniz hainler" diye bağırıyor."

"SEN AKP'lİSİN"

Altınok sözlerini şöyle sürdürdü:

"Eğer beni kılığım kıyafetimden dolayı sen AKP'lisin diye bağırıyorsa, AK Parti'nin içinde de açıklar var, MHP'de, CHP'de var her millet var. O zaman ben bunları şu şekilde tanımlıyorum bunlar Ermeni, bu benim iddiam istedikleri şekilde dava edebilirler. Durduğum yerde hiç suçum yokken normal alışverişe giden bir bayana hakaret ediyorsa, burası bizim sizi buradan göndereceğiz diyor."

"KEŞKE ATATÜRK YAŞASAYDI, ŞU ANKİ CHP'Yİ GÖRSEYDİ"

Saldırının ardından CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'na mesaj gönderen Altınok şunları kaydetti:

"Benim CHP'de o kadar dostum, arkadaşım var ki, Kılıçdaroğlu eğer böyle PKK yanlarını yanında tutarsa ben onu ne Atatürk'ün partisi olarak kabul ederim ne de Türkiye'nin partisi olarak kabul edebilirim. Bunlar şov yapmayı seviyor. Kocası "Beni PKK kaçırdı" dedi. Sonra "Ne şirin çocuklar" dedi PKK terör örgütüne. Kılıçdaroğlu'na mesajım şu. Bizim Kılıçdaroğlu'na hiçbir lafımız yok. Ama lütfen CHP'yi sokağa çıkarmasınlar kötü şeyler olacak. Bu ülke parçalanmış bir siyasetle idare edilmez keşke Atatürk yaşasaydı şu anki CHP'yi görseydi. Eğer kavga yapacaklarsa terbiyeli bir şekilde yapsınlar halka sirayet etmesin."

Markette yaşanan kavganın sonunda hastaneden darp raporu alan Altınok, Beytepe Karakoluna giderek Emine Aygün'den şikâyetçi olduktan sonra savcılığa suç duyurusunda bulundu. Cihan Haber Ajansı'nın telefonla aradığı Emine Aygün ise telefondakinin kendisi olmadığını söyledi.

Son Güncelleme: 13.06.2016 15:03
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.