04 Nisan 2015 Cumartesi 13:55
CHP,MHP Ve HDP Partileri Birleşti

Ardahan İl Genel Meclisinde İl Encümeni ve İhtisas Komisyonu üyelikleri seçimi yapıldı. İl Encümenliğinde AK Parti grubu Osman Şahin ve Yaşar Yıldırım'ı aday gösterirken, CHP, MHP ve HDP ittifak yaparak Yalçın Atay, Binali Özek ve Çetin Topkaya'yı aday gösterdi. İhtisas üyelikleri için aday gösteriminde grubu olmayan MHP ve HDP, CHP çatısı altında seçime girdi. Yapılan oylama sonucunda CHP'den Binali Özer, HDP'den Yalçın Altay ve MHP'den Çetin Topkaya bir yıllığına daimi encümen seçildiler.



Yapılan ittifakla ilgili rahatsızlıklarını dile getiren ülkücü gençler, “Bugün Ardahan'da yapılan ittifak sadece şahısları bağlamaz. Bu partiye gönül veren ve oylarımızla bizleri temsil eden şahıslar yaptıkları ve yapacakları işleri ülkücü davayı gözeterek yapmak zorundadırlar. Bizler ülkücüler olarak hemen her gün özellikle üniversitelerde PKK yandaşlarının saldırısı ve sataşmalarına maruz kalıyoruz. Biz ülkücü gençler olarak bugün Ardahan'da sözü edilen bu lüzumsuz ittifaktan bir an önce dönülerek, ihtisas komisyonu üyeliğinden istifa edilmesini bekliyoruz. Unutulmamalıdır ki hiçbir menfaat, davamız ve davamız için şehit düşen ülküdaşlarımızdan daha önemli değildir” dedi.

Son Güncelleme: 04.04.2015 14:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.