04 Haziran 2016 Cumartesi 12:28
Cinayeti İşlediği Yerde Yakalandı

Fatih'te bir otelde tartıştığı Coşkun Altay'ı bıçak darbeleriyle öldüren Mehmet Ö. olaydan 4 saat sonra aynı sokakta yakalandı.

Ali Kuşçu Mahallesi İslambol Sokak üzerinde bulunan bir otelde, sabah saat 05.30 sıralarında iki müşteri arasındaki tartışma kanlı bitti. 5 yıldır otelde kaldığı öğrenilen 81 yaşındaki emekli Coşkun Altay ile dün gece otele giriş yapan Mehmet Ö. henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı tartışmaya başladı.

Otelin tuvaletinde başlayan tartışma büyürken, Mehmet Ö. yanında bulunan bıçakla Coşkun Altay'ı çeşitli yerlerinden yaraladı. Bıçak darbelerine maruz kalan yaşlı adam kanlar içerisinde yere yığıldı. Sesler üzerine yukarı çıkan otel çalışanı Coşkun Altay'ı hareketsiz bir şekilde yerde yatarken buldu. Bunun üzerine otel görevlisi durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi.Olay yerine gelen sağlık ekipleri Coşkun Altay'ın hayatını kaybettiğini tespit etti. Coşkun Altay'ı bıçaklayan Mehmet Ö. ise olay yerinden kaçarak kayıplara karıştı.

Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmalarını yaptığı sırada vatandaşlar, cinayet zanlısı Mehmet Ö.'yü , olaydan yaklaşık 4 saat sonra aynı sokakta dolaşırken gördü. Polis ekipleri Mehmet Ö.'yü cinayetin işlendiği sokakta gözaltına aldı. Mehmet Ö. ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.

Mahalledeki görgü tanığı Abdurrahman Dilek şu ifadeleri kullandı: "" Cinayete kurban giden Coşkun Altay, gariban birisiydi. Daha önceden burada kalıyordu. Tuvaletin temizliklerini yapıyordu. Cinayeti işleyen kişi tekrar olay yerine geldi. Polis ekiplerine ihbar ettik, yakalandı'" dedi.

Son Güncelleme: 04.06.2016 12:28
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.