03 Ağustos 2016 Çarşamba 12:03
Clk Boğaziçi Elektrik Çalışan Sayısını Yüzde 20 Artırdı

İSTANBUL (AA) - CLK Boğaziçi Elektrik, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz’daki darbe girişiminin ardından istihdam kararını değiştirmeyerek, 73 kişiyi işe aldı.

CLK Boğaziçi Elektrik'ten yapılan açıklamaya göre, FETÖ'nün 15 Temmuz’daki başarısız darbe girişiminin ardından Türkiye'deki bazı şirketler yatırım planlarını artırma yoluna gidiyor.

4,2 milyon abonesiyle Türkiye’nin önde gelen elektrik perakende şirketi olarak hizmet veren CLK Boğaziçi Elektrik, saha operasyonları ve müşteri hizmet merkezleri için geçen haftadan bu yana 73 kişilik yeni istihdam sağladı. Bu şirketin toplam çalışan sayısının yaklaşık yüzde 20 artması anlamına geliyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen CLK Boğaziçi Elektrik Bireysel Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Direktörü Hakan Uzun, gelecek dönemde Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) tarafından belirlenen serbest tüketici limitlerinin sıfırlanmasıyla tüm vatandaşların kendi elektrik şirketini seçebileceğini, bu sayede piyasanın liberalleşme sürecinin alanını genişleteceğini öngördüklerini belirterek, bu nedenle iş gücünü daha da artırma kararı aldıklarını kaydetti.

Darbe girişiminin ardından meydana gelen birlik ve beraberlik ortamının geleceğe yönelik olumlu sinyaller verdiğini ifade eden Uzun, “Daha önceden planladığımız doğrultuda saha satış gücümüzü artırmak için işe alımlar yapmaya karar vermiştik. 15 Temmuz sonrasında bu kararımızın arkasında durduk. CLK Boğaziçi Elektrik şirketi olarak bizim planlarımızda bir değişiklik olmayacak. Türkiye’nin geleceğine inandığımız için bu yatırımlarımıza aralıksız devam edeceğiz.” değerlendirmesinde bulundu.

Şirket, yeni istihdam edeceği 73 kişi ile sayısı 220’ye varan Müşteri İşlem Merkezlerinde müşteri ile birebir temas kurarak memnuniyeti artırmaya yönelik faaliyetlerde bulunmayı planlıyor.


Son Güncelleme: 15.08.2016 16:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.