30 Ağustos 2018 Perşembe 13:02
Cuma Mesajları Hadisli ve Ayetli Cuma Mesajları 2018 Cuma Mesajları

Cuma Mesajları, Cuma Günü Mesajları, En Güzel Cuma Mesajları, Anlamlı Cuma Mesajları, Mübarek Cuma Mesajları, Değişik Cuma Mesajları, Cuma Mesajları İndir, Cuma Mesajları 2018, Cuma Mesajları Ayetli, Cuma Mesajları Resimli Facebok ve diğer soyal medya alanlarında paylaşabileceğiniz cuma mesajlarını sizler için derledik.

Yine bir Cuma vakti. Yine bir Selam vakti. Güzel insanları hatırlama ve hatır sorma vakti. Bu mübarek Cuma gününde Allah'ın Selamı ve bereketi üzerinize olsun. Cumamız Mübarek Olsun. 

RESİMLİ CUMA MESAJLARI İÇİN TIKLAYIN!

“İncinir kadın; Saçları yerine gururuyla oynarsan. Ayakta tutmak yerine ayakta uyutursan. O sana dualar ederken sen başkalarıyla oyalanırsan. O sana körken sen ona nankör olursan incinir kadın. Yapma!..”
Kimseyi sizi duasından çıkaracak kadar incitmeyin. Selam ve dua ile hayırlı Cumalar.

Allah bizleri yarı yolda bırakmayan, şüphe ettirmeyen, günü için değil ömrü için isteyen insanlarla karşılaştırsın. Dualarımız kabul, Cumamız mübarek olsun.

Rabbimiz bizi iyi insanlarla karşılaştırsın. Kalbiyle dili bir olmayan insanlardan uzak tutsun. Cumamız mübarek olsun.

Ey Allah’ım! Sen ümit edeni ümitsizliğe düşürmezsin. Sen Sen'den isteyeni geri çevirmezsin. Ey Allah’ım; Zikri şifa ve itaati zenginlik olan, sermayesi ümit ve silahı dua olan bu kullarına maddi manevi şifa ol. Sana yönelen kalplerimizi boş çevirme. Amin  Hayırlı cumalar...

Yine bir Cuma vakti. Yine bir Selam vakti. Güzel insanları hatırlama ve hatır sorma vakti. Bu mübarek Cuma gününde Allah'ın Selamı ve bereketi üzerinize olsun. Cumamız Mübarek Olsun.

سْــــــــــــــــــمِ اأرضيتالرَّحْمَنِ اارَّحِي. Allah'ın Rahmeti ve bereketi üzerinizden eksik olmasın. Cumanız Mübarek Olsun. 

RESİMLİ CUMA MESAJLARI İÇİN TIKLAYIN!

Ne ev sahibiyim bu alemde, Nede kiracı... Sadece bir ömür misafirim! Geldiğim saat belli, Gideceğim saat belirsiz... Yüreğim kıymet bilene emanet... Gerisi rabbime teslimiyet...! Gerçek sevgi ve sevenlerimizle birlikte olmak dileğiyle. Hayırlı Cumalar... 

Yüce rabbim..! Omzumuz da onca günah yüküyle, sana açtık ellerimizi..! Derinden bir OF değil, yürekten bir AF diliyoruz..! Hayırlı Nurlu Cumalar... 

Mübarek Cuma günü fazilet ve üstünlüğün ümmetteki kokusudur... Müminlerin eza, hasret ve keder dolu cumalarında, varlıkların özü, sevdaların en yücesi olan Sevgili Peygamberimiz Muhammed’imizi (s.a.v) maneviyatta cumalayanlardan olabilmemiz duasıyla... Cumamız mübarek olsun… 

Yakınlık ne zamanla ne mekanla sınırlıdır... Eller Allah’a açıldığında akla ilk gelen sevilenlerdir... Aklımda yüreğimde ve duamdasınız... Cumanız mübarek olsun… 

Rabbim seni bugün de dua edenlerden her daim şükredenlerden, sevmeyi bilenlerden, Ya Rabbi Cennet te gezenlerden eyle! Hayırlı Cumalar. 

Allah'ım! İnancımızdan ötürü bizi zillete düşürmeye gayret edenlere fırsat verme. Bizleri İslam yolundan ayırma. (amin) Hayırlı Nurlu Cumalar. 

Dostsuz dünya olmaz imiş, dost duasız kalmaz imiş. Dostun duasını alanın sırtı yere gelmezmiş. Duanızda bulunabilmek ümidiyle hayırlı cumalar. 

Ey Rabbim, bize Cennetin kokusunu duyur ve onun nimetlerinden nasiplendir. Bize ateşin kokusunu duyurma. Amin. Selam ve Dua ile hayırlı cumalar.

Mevlana diyor ki; Dua edecek güzel bir gönlün yoksa güzel yürekli insanlardan dua iste. Hayırlı Cumalar!

Son Güncelleme: 30.08.2018 13:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.