26 Şubat 2018 Pazartesi 17:06
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Süleyman Soylu İstifa İddiasına Flaş Açıklama!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Atatürk Havalimanı'nda Cezayir'e hareketinden önce açıklama yaptı. 3 ülkeyi kapsayan ziyaretinde ilklere imza atacak Erdoğan'ın  açıklamalarının satır başları şöyle: Cezayir'le ilişkilerimizi askeri, savunma sanayi ve kültürel alanda güçlendirmek istiyoruz. Hem ikili münasebetlerimizi hem de bölgesel konuları ele alacağız. Cezayir'in ardından Moritanya'ya geçeceğim, uzun zamandır bu ziyareti yapmayı çok arzuladım ama şimdi gerçekleştiriyoruz. Moritanya'ya Cumhurbaşkanı düzeyinde ilk resmi ziyaret olacaktır. Ardından ise Senegal'in başkenti Dakar'a bir ziyarette bulunacağım. 

Son ayağında ise Mali'ye geçeceğim. Bu da Cumhurbaşkanı seviyesinde ilk resmi ziyaret olacaktır. 14. yüzyıla dayanan tarihi bağları canlandıracağına inanıyorum. İç sorunlarımızla uğraşmaktan diğer kıtalara açılma fırsatı bulamadık. Son 15 yılda süreci hızlandırarak devam ettiriyoruz. Afrikalı kardeşlerimizle kucaklaştık, hasret giderdik. Bugün 5 bine yakın Afrikalı öğrenci ülkemizde eğitim öğretim görüyor.

SALİH MÜSLİM'İN YAKALANMASI 

Konuyla ilgili  olarak gerek Dışişleri Bakanımız, gerek Adalet Bakanımız yakın bir takipte,  konuyu bir defa adım adım izliyorlar. Malum konunun Interpol ayağı var, konunun  tabi oradan istenmesi ayağı var. Bütün bu çalışmaları Dışişleri Bakanımız ve  Adalet Bakanımız müşterek yaptıkları çalışmalarla takip ediyorlar. Orayla da  gerekli görüşmeleri yapmak suretiyle bir yanlışa düşülmemesi noktasında adımlar  atılıyor.

BAKAN SOYLU'NUN AÇIKLAMALARI: İSTİFA MI EDECEK?

Bu söylenenler veya bu biraz belki ifadem ağır olacak ama ahlaksız troller vasıtayısla yapılanlar bizleri rahatsız etmektedir. İçişleri Bakanımızın konuşmasında belli bir yerinde bir duygusallık olabilir ama ben de kendisi ile dün görüştüm, böyle bu trollerin yapmış olduğu açıklamalardaki bu tür kabine  revizyonu söz konusu değil. Bunlarla alakalı hiçbir şey söz konusu değil.. İstifası vs. asla söz konusu değil. Bu trol ahlaksızlıkları ülkemizin kendi içindeki birlikteliğini bozmaya yönelik atılan adımlardır. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.