25 Mart 2019 Pazartesi 16:42
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "HDP Bayrağımızın ve İstiklal Marşımızın Düşmanıdır"

Agridahaber.com - Özel Haber

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan halka seslendiği Ağrı'da: "HDP, İstiklal Marşımızın, bayrağımızın düşmanıdır. Her kim ezanımıza, bayrağımıza, değerlerimize, İstiklal Marşı'mıza saldırıyorsa bilin ki hedefi bize saldırmaktır." ifadelerini kullandı.

Erdoğan, Ağrı'da geçmiş dönemlerde belediyeyi yöneten HDP'yi dile getirerek: "Belediye başkanını seçeceksin sonra da çalışmayıp çekip Ankara'ya gidecek, böyle belediyecilik olur mu? Bu seçmenin oyuna saygısızlıktır. Buradan başkan seçilen zat şimdi Muş'a gitti. Oradan da çekip gidecek zaten." dedi.

HDP'li belediyelerin çukur açtıklarını dile getiren Erdoğan: "Bakın değerli kardeşlerim, yazıcı barajını inşa ettik ve Ağrı'ya 2 baraj ve bir gölet daha kazandıracağız. Yol, su medeniyettir ama bundan ne CHP ne de HDP anlar. Bunlar anca çukur açarlar" ifadelerini kullandı.

HDP İstiklal Marşımızın ve Bayrağımızın düşmanıdır diye Erdoğan: "Dün İstanbul Adalar'da HDP'li biri bir yere gidiyor. Bay Kemal'de orada ve İstiklal Marşı okunuyor. HDP'li biri İstiklal Marşını bile okumuyor. HDP İstiklal Marşımızın ve Bayrağımızın düşmanıdır." diye belirtti.

"Bunların Derdi Bu Ülkede Huzuru Kaçırmak"

Erdoğan konuşmasının devamında: "Bunların derdi başka, bu ülkenin huzurunu kaçırmak, benim ülkemin refahına, huzuruna bunlar düşman. Her kim bizim birliğimize saldırıyorsa, bilin ki hedefleri bizlerin ve evlatlarımızın geleceğini karartmaktır. Her kim ezanımıza, bayrağımıza, İstiklal Marşı'mıza saldırıyorsa bilin ki hedefi bize saldırmaktır. Kürtçülük yaptıklarını söyleyenler bu ülkenin düşmanıdır." ifadelerini kullandı.

"Kobani'den gelen 300 bin Kürt Kardeşimizi Ağırlıyoruz."

"Devletimizi asla bölemeyecekler.Bugün ister Irak'ta olsun ister Suriye'de olsun bölgemizde Kürt, Arap kardeşimiz varsa başları sıkıştıklarında akıllarına gelen ilk yer Türkiye'dir. Kobani'den gelen 300 bin Kürt kardeşimizi biz ağırlıyoruz HDP ağırlamıyor. Bu devlet hepimizin ortak devletidir biz zulümden kaçan milyonlarca insana kökenini sormadık."

"Türkiye'de Kürdistan diye bir bölge yok Güneydoğu Anadolu var"

"Kardeşlerim, HDP'nin başında olan bu adam Kürt bile değil, benim Kürt kardeşlerim üzerinde çıkar sağlıyor. Kürt kardeşlerimizin iradesini batıda CHP'ye İYİ Parti'ye ve Saadet Partisi'ne peşkeş çekiyor. Konuşmasında Güneydoğu Anadolu Bölgesi'ne Kürdistan diyor. Bizim ülkemizde Kürdistan diye bir yer yok, Güneydoğu Anadolu Bölgesi var. Kürdistan bölgesinde yaşamak istiyorsan; Irak'ın kuzeyinde var defol oraya git."

"Bu Ülkeyi Bölemeyeceksiniz"

"Bu ülkeyi 780 bin metrekareyi bölemeyeceksiniz, bu ülke buna prim vermez. Nasıl sizi Cudi'de, Gabar'da, Tendürek'te, Kandil'de bundan sonra da gömeceğiz. Ülkemizi bölmeye çalışanlar bunun bedelini ağır ödeyeceklerdir."

"Bir kadın çıkmış bir sırtımızı YPG'ye dayadık diyor"

"Bunlardan bir kadın çıkmış biz sırtımızı YPG'ye, YPJ'ye, PKK'ya dayadık diyor. Kadına Bak! Bizde sırtımızı halkımıza ve Allah'a dayadık! İşte sizinle aramızda ki fark bu."

"Halkımız Terörist Destekçisi Zorbalara Osmanlı Tokadını Vuracak"

"Aldıkları belediyelerden çeşitli yollarla yatırım yaptığımız paraları Kandil'e gönderdiler. Bunlar Kürt kardeşlerimizin çocuklarını kaçırdılar. Diyarbakır belediyesinin önünde kız çocuklarını kaçırdılar diye çadır kurup günlerce beklemediler mi? Halkımız Terör yanlısı bu zorbalara Osmanlı tokadını sandıkta vuracaktır. Savcı Sayan'ı sizlere emanet ediyorum. Bu seçimlerde Ağrı'yı ilçeleriyle beraber özellikle takip edeceğim. "

Son Güncelleme: 25.03.2019 17:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.