23 Nisan 2016 Cumartesi 18:43
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Çocuklara 23 Nisan Yemeği

 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla çocuklarla yemekte bir araya geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'ın, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde verdiği yemeğe, Milli Eğitim Bakanlığının 81 ilde belirlediği 81 çocuğun yanı sıra 30 şehit ve 32 gazi çocuğu, 22 üstün yetenekli çocuk, 6 özel eğitim kurumlarında eğitim gören çocuk ve 29 sevgi evlerinden gelen çocuk olmak üzere 200 çocuk katıldı.

Erdoğan, misafir ettiği çocuklarla, dünya küresi şeklinde hazırlanan pastanın boş bırakılan bölümüne Türkiye haritasını yerleştirdi. Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, 23 Nisan için özel hazırlanan pastayı çocuklarla birlikte kesti.

Külliye'nin havuzlu bahçesinde çocuklarla aynı masada yemek yiyen Erdoğan, miniklerin 23 Nisan için seslendirdikleri şiirleri dinledi.

Yemeğin ardından Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nin avlusunda, çocuklar için özel gösteriler sunuldu. Erdoğan, yemeğe katılan çocuklara çeşitli hediyeler verdi.
 

Son Güncelleme: 24.04.2016 15:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.