19 Mayıs 2016 Perşembe 15:48
Demir La Vida Yatırımcısına Kazandırmaya Devam Edecek

Demir İnşaat'ın Büyükçekmece'de inşa ettiği ve Nisan 2014’ten bu yana yüzde 60 prim yapan "Demir La Vida" projesinin 2016 yılının son çeyreğinde teslim edilmesi planlanıyor.

Demir İnşaat'tan konuya ilişkin yapılan açıklamaya göre, bölgeyi akıllı ev teknolojisi ile tanıştıran, göl ve deniz manzaralı projenin teslim tarihine kadar yüzde 120 prim yapması bekleniyor.

Açıklamada projeye ilişkin görüşlerine yer verilen Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, projelerinden banka kredisi ile ev almanın çok kolay olduğunu belirterek, İş Bankasının garantörlüğünde 12 aydan 120 aya kadar vadelerle kira öder gibi ev sahibi olmak için Demir La Vida'daki sınırlı sayıdaki dairelerin sahiplerini beklediğini bildirdi.

Göl ve deniz manzarasıyla öne çıkan projenin tamamlandığında yüzde 120 prim yapmasını hedeflediklerini kaydeden Demir, projede yüzde 1 KDV avantajı yer aldığı, buna ilave olarak banka kredisi kullanmak istemeyen müşterilere 18 ay vade imkanı sundukları bilgisini verdi.

Demir, "Yüzme havuzları, yürüyüş yolları, geniş sosyal alanları, yaşamı kolaylaştıracak detaylar var. Bunların yanı sıra Büyükçekmece koyu ve göl manzarasına hakim projenin yüzde 76'sı yeşil alandan oluşuyor. Deniz ve göl manzarası hemen her kattan seyredilen Demir La Vida’da sınırlı sayıda kalan son dairelerde metrekare fiyatları 4 bin 400 lira seviyesinde seyrediyor." ifadelerini kullandı.

Toplamda 64 metrekare ile 313 metrekare arasında değişen 379 adet konutun ve 29 ticari ünitenin yer aldığı proje Kuzey Marmara Otoyolu, İstanbul Yeni Havalimanı gibi projelere yakınlığı ile dikkati çekiyor.

Son Güncelleme: 19.05.2016 21:25
Anahtar Kelimeler:
Demir İnşaatGayrimenkul
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.