03 Ağustos 2016 Çarşamba 10:18
Demokrasi Nöbetçilerine Sağlık Hizmeti

Van'da İl Sağlık Müdürlüğü ekipleri, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimini protesto ederek "demokrasi nöbeti" tutan vatandaşlara, meydanda sağlık hizmeti veriyor.

Beşyol Meydanı'nda sürdürülen demokrasi nöbetinde hazır bekletilen sağlık ekipleri, kurulan çadırda vatandaşların sağlık ihtiyaçlarını karşılıyor.

İl Sağlık Müdürü Dr. Ergün Yanmaz, yaptığı açıklamada, sağlık ekiplerinin sürekli meydanlarda olduğunu belirterek, demokrasi nöbeti sürdüğü müddetçe ekiplerle alanlarda olacaklarını söyledi.

Demokrasi, insan hakları ve haktan yana olan herkesin alanlarda toplandığını belirten Yanmaz, şöyle devam etti:

"Tüm ülkede olduğu gibi ilimizde de binlerce kişi bu meydan ve sokaklarda direnmekte, halk darbecilere karşı gücünü göstermekte. Türkiye'nin geleceğine darbe vurulmak istendi. Tüm vatandaşlarımız, insani haklarından, demokrasiden, hukuktan yana olan herkese meydanlarda. Şüphesiz milletimiz büyük bir kararlılıkla meydanlarda olmaya devam edecektir. Bu anlamda millete yapılan bu girişim geri püskürtülmüştür. Bizler de demokrasi nöbeti devam ettiği müddetçe halkın yanında olacağız."

Son Güncelleme: 05.08.2016 17:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.