20 Şubat 2016 Cumartesi 16:27
Deniz Feneri'nden Suriye İçerisindeki Kardeşlerine Üç Tır Yardım

 

Deniz Feneri Derneği Genel merkezi, Ege Temsilciliği ve Antalya Temsilciliğinden gönderilen 3 tır yardım malzemesi daha ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere Suriye'ye gönderildi.

Deniz Feneri’nin Suriye’deki savaş mağdurlarına yardımları devam ediyor. Bu hafta içerisinde gıda, giyim, temizlik malzemesi, battaniye, kömür ve medikal malzemelerden oluşan 3 tırlık yardım malzemesi hafta başında yola çıkarıldı.

Yardımlar, Cuma günü sınır kapısına ulaştı. Kapıdaki işlemlerin ardından tampon bölgede başka tırlara nakledilen yardım malzemeleri, Rusya ve rejim güçlerince gerçekleştirilen saldırılar nedeniyle yaşadıkları yerleri terk etmek zorunda kalmış Suriyeli Türkmenlerin barındıkları kamplarda dağıtılacak.

Son gönderilen yardımlarla birlikte Deniz Feneri’nin 2011 yılından bu yana Suriyeli savaş mağdurlarına yapmış olduğu yardımlar 70 milyon lirayı aştı.

Son Güncelleme: 20.02.2016 16:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.