10 Mayıs 2016 Salı 11:47
Denizbank'tan Yaz Öncesi Kazandıran Kampanya

DenizBank, mayıs ayı boyunca sürecek kampanyası ile hem kredi kartı hem banka kartı sahibi müşterilerine kuyumculuk dışında tüm sektörlerde farklı günlerde ve tek seferde yapacakları her 150 TL ve üzeri alışverişe 10 TL, toplamda 70 TL bonus kazanma avantajı sunuyor.

DenizBank açıklamasına göre, banka son olarak hizmete aldığı ve mayıs ayı boyunca sürecek kampanyası ile hem kredi kartı hem banka kartı sahibi müşterilerine kuyumculuk dışında tüm sektörlerde farklı günlerde ve tek seferde yapacakları her 150 TL ve üzeri alışverişe 10 TL, toplamda 70 TL bonus kazanma avantajı sunuyor. Üstelik kampanya internetten yapılan alışverişlerde de geçerli oluyor.

Kampanyadan yararlanmak isteyen kart sahiplerinin harcamadan önce "YAZBASI" yazarak 3280'e SMS göndermeleri yeterli olurken, aynı gün birden fazla 150 TL ve üzeri yapılacak işlemlerde yalnızca ilk ve tek seferde yapılan işlem dikkate alınıyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen DenizBank Ödeme Sistemleri ve Şube Dışı Kanallar Grubu Genel Müdür Yardımcısı Ayşenur Hıçkıran, müşterilere maksimum avantaj sağlama anlayışı ve yenilikçi bakış açısıyla hayata geçirdikleri hizmetlere bir yenisini daha ekleyerek yaz başı kampanyasını uygulamaya aldıklarını belirtti.

Sektörde daha çok yıl başında uygulanan ve banka kartları ile kredi kartları için ayrı ayrı kurgulanan benzer hizmetlerden farklılaşarak kart sahiplerine Deniz’in avantajlı dünyasından yararlanma imkanı sunduklarını kaydeden Hıçkıran, "Müşterilerimizin halihazırda sahip olduğu DenizBank kredi kartlarına özel çeşitli indirim avantajlarının yanında banka kartı sahiplerimizi de kapsayacak şekilde bonus kazanma fırsatı sunmaktan mutluyuz. Bankamız müşterileri böylece kartları ile hem kolay ve güvenli alışveriş hem de bonus kazanma fırsatı yakalıyor. Bu yöndeki yenilikçi kampanyalarımız ile müşterilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 12.05.2016 16:42
Anahtar Kelimeler:
Denizbank
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.