29 Haziran 2016 Çarşamba 16:48
Dereceye Giren Öğrenciler Ödüllendirildi

VAN (AA) - İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen "Öğrenciler Avrupa Birliği'ni öğreniyor" projesi kapsamında slogan, resim, kısa öykü ve bilgi yarışması alanlarında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

İl Milli Eğitim Müdürü Kıyasettin Kırekin, kurumun konferans salonunda düzenlenen ödül töreninde yaptığı konuşmada, belli bir süreci kapsayan yarışmaya Van'ın genelindeki ilçelerden yoğun bir katılım olduğunu söyledi.

İl ve ilçelerde yapılan yarışmaların ardından Türkiye geneli "Öğrenciler Avrupa Birliği'ni öğreniyor" projesinde Vanlı öğrencilerin Türkiye birincisi olduğunu vurgulayan Kırekin şunları söyledi:

"Bu öğrencilerimizi ve yarışmaya katılan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Bu yarışma şunu gösterdi ki öğrencilerimize fırsat verildiğinde Türkiye genelinde her okul ile yarışabilecek potansiyele sahibiz. Bu anlamda ben tekrar bu başarınızdan dolayı başta aileleriniz olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum."

Yapılan konuşmaların ardından yarışmada birinci olan öğrencilere dizüstü bilgisayar, ikinci olan öğrencilere bisiklet ve üçüncü olan öğrencilere ise satranç takımı hediye edildi. Ayrıca okul müdürleri ve rehber öğretmelere de çeşitli hediyeler verildi.

Törene Milli Eğitim Müdür yardımcıları, okul müdürleri, dereceye giren öğrenciler ve aileleri katıldı.

Son Güncelleme: 22.08.2016 17:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.