31 Ekim 2015 Cumartesi 10:32
Devlet Bahçeli:TRT'nin Mikrofonunu Kaldırdı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, seçim çalışmaları kapsamında Osmaniye'de Türkiye Harp Malûlü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Osmaniye Şube'sini ziyaret etti. Ziyaretle ilgili değerlendirme yapacağı sırada önüne konulan TRT mikrofonunu görünce "Şu TRT'yi alın bakalım" diyerek tepki gösterdi.Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) lideri Bahçeli, seçim çalışmaları için geldiği Osmaniye'de belediyeyi ziyaret etti. Belediye ziyaretinin ardından Bahçeli, Türkiye Harp Malûlü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Osmaniye Şubesi'ne geçti. Burada gaziler ve şehit aileleriyle görüşen gelen Bahçeli, onların sorunlarını ve isteklerini dinledi, Şube Başkanı Durmuş Öksüz'den dernek hakkında bilgi aldı."SANA YARDIMCI OLACAĞIM"

Bahçeli'ye Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği çalışmaları hakkında bilgi veren derneğin Şube Başkanı Durmuş Öksüz, son zamanlarda artan terör olaylarında Osmaniyeli 10 güvenlik görevlisinin şehit olduğunu hatırlattı.Öksüz ayrıca, dernek çalışmaları sırasında bir otobüse ihtiyaç duyduklarını kaydederek bu konuda Bahçeli'den destek istedi. Devlet Bahçeli de "Bu konuda sana yardımcı olacağım, ben halledeceğim bunu" dedi."ŞU TRT'Yİ ALIN BAKALIM"

Devlet Bahçeli daha sonra ziyaretle ilgili bir değerlendirme yapacağı sırada masaya bırakılan kanal ve haber ajanslarının mikrofonları arasında TRT'nin mikrofonunu görünce "Kaldırın şu TRT'nin mikrofonunu" diyerek tepki gösterdi. Bunun üzerine TRT muhabiri mikrofonu alarak dışarı çıktı.

Son Güncelleme: 31.10.2015 10:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.