20 Temmuz 2016 Çarşamba 16:16
Dicle Üniversitesinde Evrakları Yakmaya Çalışırken Yakalandılar

Dicle Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ayşegül Jale Saraç, YÖK tarafından görevden alınmasının ardından, Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Dicle Üniversitesi'ne operasyon düzenledi.

Polisin operasyon yapacağını önceden haber alan bazı rektörlük çalışanlarının terör örgütü FETÖ ile ilgili olduğu belirtilen bazı evrakları yakarak imha etmeye çalıştı. Bir bölümü yanan evrakların bir bölümü de polisin müdahalesiyle ele geçirildi. Rektörlük makamı ile rektör yardımcılarının da odaların aramalarını sürdüren polis, bazı evraklar ile bilgisayarlara el koydu. Operasyon kapmasında gözaltı kararı bulunduğu belirtilen Dicle Üniversitesi (DÜ) Rektörü Prof. Dr. Ayşegül Jale Saraç'ın gözaltına alınması bekleniyor.

Son Güncelleme: 20.07.2016 16:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.