07 Mart 2016 Pazartesi 11:43
Dikiş Yaparken Yuttuğu İğne Midesine Saplandı

KARS (AA) - Kars'ın Sarıkamış ilçesindeki bir çeyiz atölyesinde çalışan 22 yaşındaki Esra Gök, elbise dikerken ağzında tuttuğu iğneyi yanlışlıkla yuttu. Genç kızın midesine saplanan iğne, hastanede endoskopiyle çıkartıldı.

Alınan bilgiye göre, Sarıkamış'ta çalıştığı çeyiz atölyesinde elbise diken Gök, terzi alışkanlığı olarak dudaklarının arasında tuttuğu toplu iğneyi yanlışlıkla yuttu.

Sarıkamış Devlet Hastanesi Acil Servisine başvuran Gök'ün çekilen röntgeninde, toplu iğnenin midesine saplandığı tespit edildi.

Gök'ün midesindeki iğne, hastane genel cerrahı Tolga Önder tarafından genel anestezi altında endoskopiyle çıkartıldı.

Önder, AA muhabirine yaptığı açıklamada,"Şu anda hastanın hiçbir problemi yok, sağlık durumu gayet iyi" dedi.

Sağlığına kavuşan Esra Gök ise mesleği gereği sürekli iğnelerle haşir neşir olduğunu, tehlikeli olmasını bilmesine rağmen alışkanlık olarak toplu iğneleri ağzında tuttuğunu belirterek, şunları söyledi:

"Ağzıma koyduğum toplu iğne, kafamı kaldırır kaldırmaz nefes alışımda kaydı. Öyle telaşla hastaneye geldik. Doktorlarımız sağ olsunlar endoskopiyle iğneyi aldılar. Erken müdahale ile daha kötü bir sonuç olmadan kurtardık ama daha kötü yönlere de gidebilirdi. Bu konuda daha dikkatli olmamız lazım, aksi takdirde kötü sonuçları olabilir."

Son Güncelleme: 20.08.2016 16:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.