17 Temmuz 2016 Pazar 18:16
Diyanet İşleri Başkanlığı FETÖ Operasyonu Başlatıyor! İmamlar Temizleniyor

Diyanet'te de fetö temizliği başlayacak


Diyanet İşleri Başkanlığı darbe girişimi üzerine dün olağanüstü toplandı. Üst kademesinden başlamak üzere ne kadar Müftü, İmam, Müezzin, Kur'an Kursu Öğreticisi ve diğer branşlardaki personel için disiplin yönünden en ağır tedbirlerin alınacağı ve görevden atılacağı belirtiliyor.

Başarısız darbe girişiminin ardından Diyanet İşleri Başkanlığı  Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez başkanlığında olağanüstü toplandı. Toplantıya Diyanet İşleri Başkan Yardımcıları, Genel Müdürler ve Daire Başkanları katıldı.

Diyanet İşleri Başkanlığı'nın darbe girişiminde sonra alınacak tedbirlerin yanı sıra yapılması planlanan sınavların durumları ele alındı.

Diyanet operasyonlara başlıyor...

TSK bünyesindeki bir grup terörist Fetullahcı askerin 15 Temmuz akşam saatlerindeki darbe girişiminden sonra FETÖ/Paralel Devlet Yapılanması”nca yapılan darbe girişiminin ardından cemaat üyesi olduğu söylenen-bilinen Diyanet'in üst kademesinden başlamak üzere ne kadar Müftü, İmam, Müezzin, Kur'an Kursu Öğreticisi ve diğer branşlardaki personel için disiplin yönünden en ağır tedbirlerin alınacağı ve görevden atılacağı iddia edildi.

 

Dini Haberler

Son Güncelleme: 17.07.2016 18:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.