19 Eylül 2018 Çarşamba 17:23
Diyarbakır'da Cinnet Getiren Bir Kişi Etrafa Ateş Açtı!

Diyarbakır'da, ikamet ettiği evinin balkonunda pompalı tüfekle rastgele ateş ederek korku saçan Abdullah Gezer, polisin iknası sonucu teslim oldu.

Merkez Bağlar ilçesindeki Aydın Arslan Bulvarı'ndaki Seyitoğlu apartmanında 6'ncı katında ikamet eden 60 yaşındaki Abdullah Gezer, nedeni öğrenilemeyen bir sebepten ötürü balkona çıkarak pompalı silahla çevreye rastgele ateş etti.

BÖLGEYE ÇOK SAYIDA EKİP SEVK EDİLDİ

Olayın yaşanmasıyla bölgeye çok sayıda polis özel harekat ekibi ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri, çevre güvenliğini aldıktan sonra, Gezer'in teslim olması için çağrı da bulundu.

'TESLİM OL' ÇAĞRISINA ATEŞLE CEVAP VERDİ

Gezer'in 'Teslim ol' çağrısına, çevreye rastgele ateş ederek cevap vermesi üzerine, polis ekipleri Gezer'in evine operasyon düzenledi.

2 SAAT BOYUNCA TERÖR ESTİRDİ

Eve giren polis ekipleri, Gezer ile yaptıkları konuşmanın ardından onu ikna ederek, teslim olmasını sağladı. Yaklaşık 2 saat balkonda kalarak, çevreye rastgele ateş açan Gezer'in evinde yatalak eşinin de olduğu öğrenildi. Evinden yoğun güvenlik önlemleri altında çıkarılan Gezer, gözaltına alınarak, ifadesi alınması için emniyete götürüldü.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.