15 Ağustos 2017 Salı 12:28
Diyarbakır'da 300 Kişilik Ekip İle Uyuşturucu Operasyonu

Diyarbakır'da uyuşturucu ticaretinin önlenmesi ve suçluların yakalanması amacıyla hava destekli 300 polisin katılımıyla operasyon gerçekleştirildi.

Diyarbakır merkez Yenişehir, Kayapınar ve Sur ilçelerinde İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele, Özel Harekat, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele, Terörle Mücadele ve Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince düzenlenen operasyona 300 personel katıldı.

Helikopter ve drone destekli düzenlenen operasyonda, önceden belirlenen 17 adreste arama yapıldı.

3 kilogram esrar ele geçirildi

Aramada, 7 zanlı gözaltına alındı, 3 kilogram esrar, 1 pompalı tüfek, tüfeğe ait 3 fişek ve uyuşturucu ticaretinde kullanıldığı değerlendirilen bin 390 lira ele geçirildi.

Öte yandan, kentte son bir haftada düzenlenen 29 ayrı operasyonda da 19 kilogram kubar esrar, 2 kilo 220 gram toz esrar, 27 gram kokain, 12 gram eroin ve 140 kök Hint keneviri ele geçirildi.

Operasyonlarda gözaltına alınan 31 şüpheliden 5'i, sevk edildiği adli makamlarca tutuklandı.

Son Güncelleme: 15.08.2017 12:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.