26 Temmuz 2016 Salı 19:15
Diyarbakır'da Eğitim Kurumlarının Tabelaları İndirildi

Darbe girişimi sonrası başlatılan operasyonlar kapsamında Diyarbakır'da FETÖ'ye destek verdiği belirlenerek kapatılan eğitim kurumlarının tabelaları indirildi.

Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) darbe girişiminin bertaraf edilmesinin ardından başlatılan operasyonlar devam ederken, Olağanüstü Hal (OHAL) ilan edilmesinin ardından alınan ilk "'Kanun Hükmünde Kararname'" kararıyla terör örgütü FETÖ'ne destek verdiği belirtilen okullar teker teker kapatılıyor.

Terör örgütü FETÖ'yle bağlantılı olduğu gerekçesiyle kapatılan Nil Koleji'nin Diyarbakır Merkez ve Bismil ilçesindeki anaokulu, ilkokul ve ortaokullarına kilit vurulurken, bu okulların kent içerisindeki ve şehirler arası yollardaki tabelaları da bir bir indirilerek, yerine Milli Eğitim Bakanlığı'nın "'Herkes için eğitim'', "'Eğitimin Ak yüzü'" yazan tabelalar asıldı.

Diyarbakır’da Eğitim Kurumlarının Tabelaları İndirildi

Diyarbakır’da Eğitim Kurumlarının Tabelaları İndirildi

Son Güncelleme: 26.07.2016 19:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.