28 Eylül 2015 Pazartesi 15:17
Diyarbakır'da HÜDAPAR'dan PKK'ya Göz Dağı !

PKK’lı teröristlerin geçen yıl gerçekleştirdikleri Kurban Bayramı katliamının bir benzeri dün gece Sur ilçesinde gerçekleştirmek istedi.

PKK’nın dindarlara yönelik bir katliam girişimi son anda önlendi. Olay dün gece Diyarbakır’ın Sur ilçesinde yaşandı.

Edinilen bilgiye göre ilçede sözde ‘öz yönetim’ ilan eden PKK’li çetelerin Fatih Paşa mahallesinde  ailelerin mahremiyetini çiğnemesi üzerine, dindar bir ailenin tepkisiyle karşılaştı. Bunu hazmedemeyen PKK’lı teröristler , 10 kişilik dindar ailenin evini ablukaya alarak saatlerce uzun namlulu silah ve bombalarla saldırı gerçekleştirdi.

Sabaha kadar süren saldırıya ilçede bulunan polis ve jandarma müdahale etmezken, saldırı altındaki muhafazakar  ailenin imdadına HÜDA PAR’lılar yetişti. Aralarında HÜDA PAR Genel Başkanı Yardımcısı Vedat Turgut’un da bulunduğu HÜDA PAR heyeti,PKK’lı teröristlerin ilçenin cadde ve sokaklarında kurduğu barikatları aşarak aileye ulaşıp oradan tahliye etmeyi başardı.

PKK’lı  Teröristlere Ait Çarpıcı Fotoğraf Karesi

HÜDA PAR heyetinin müdahale ettiği olayda PKK’lı teröristlerin HÜDA PAR heyetini karşılarında görünce korku dolu anları objektiflere yansıdı. Çarpıcı fotoğraf karesinde HÜDAPAR heyetini gören PKK’lıların duvar diplerine saklandıkları, arkalarını döndükleri görüldü.

 

diyarbakirda-hudapardan-pkkya-goz-dagi-!.jpg

Diyarbakır'da HÜDAPAR'dan PKK'ya Göz Dağı veren Bu Fotoğraf Karesi Kısa Sürede Yayıldı!

PKK yandaşlarının süt dökmüş kuzuya döndüğünü gösteren fotoğraf karesi  kısa sürede sosyal medyada HÜDA PAR’lılar arasında fenomen oldu.

Fotoğrafa yapılan diğer yorumlardan bazıları ise şöyle oldu:

Hür Caps(@HurCaps): HÜDA PAR'lı Gören "Masum" Pekekeli :) :) :)

Fırat İLKE(@KAFKAS21): Bu tablo bir çok soruya cevaptır.İzzet,Şeref yalnızca müminlerindir.!

Yazar Özkan Yaman(@OzkYaman): Bu fotoğraf, bölgenin 30 yıllık meselesini ve çözümünü anlatıyor nokta.

Mehmet Laçin (@m_lacin): Esas duruştalar. Korkudan ödleri patlayacak. Ne yapsınlar daha önce hiç erkek görmemişler!!!!!

Hayat İman ve Cihad (@erkan655): herkes kendisini bir şekilde avutur ama HÜDA PAR budur işte kardeşlerini alıp çıktılar TEBRİKLER...

TEVHİD ÖĞRETMENİM @tevhid21tevhid: Çekilin ALLAH'ın askerleri geliyor...


Ziver Altun @ziveraltun: Bu kare'yi yakalayan Sen efsanesin tarihe geçtin Hizbullah ve Pkk'yi özetledin Hiç açıklama yerini tutmaz İspat işte

Diyarbekir Sur Belediyesi Kurucu ve Eski Başkanı Cemal Toptancı@CemalToptanc: Bu foto çözüm sürecinde, kimler muhatap alınmada ihmal edildi, iktidarın bölge siyasetçilerine bir şeyler anlatmalı:)

Yazar İlhami Işık @dunya20101: Tetikçi moronlar hani ev kusatılmamıştı.bu silahlı maskeliler bir türlü adını anmadığınız uzaylılarmı.

Son Güncelleme: 28.09.2015 15:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.